Susu kurang

Hi..baby sy baru 45ari..Mngu depan sy dah start keja,sy keja dr pukul 7.00pg - 1.00ptg je..Sy pam susu dapat dlm 30ml je..?.Kalau boleh xnak bg baby susu fm..Mcm mana yea? Ad x yg mula2 susu skit lama2 byk? sy dh try mkn mknan yg bleh tmbhkn susu tp sama je..Biasa kalau sekali pam berapa lma? Sy pam dlm stgh jam dpt byk tue je..kcewa rasa..

10 Balas

Cube try mkn daun kucai. Wt msk tumis. Daun kucai pn Bantu utk milk booster.air Milo atau horlick pn boleh jd milk booster. Untuk jadual pam pula, boleh pam susu 2 or 3 jam skali slama ditmpt kje. Jgn Lupe df gak. Sbb bile df, boleh rangsang hormon utk kuarkn susu gak .ape2 pn jgn Lupe mnum air seckupnye ye.. Sy sndiri kje shift. Bese kalo kje pg kul 7am-2pm. Jadual pam sy mse tu pkul 10am dan 1pm. Biasenye tmpoh mase pam 20-30 min. Ape2 pn brgantung gak ngn jnis pam yg Kite guna. Kalo pam yg jnis strong suction lbih byk dpt hasilkn susu..sy sndri 2 jnis pam sy cube.mmg byk beza.. Penah guna soft suction, breast lmbt kosong wlupn dh pam 30min. Last sy tukar brand yg murh2 je, cpt, pnghasilan susu pn puas ht..ape2 pn selamat mencuba ye..

4y ago

Sis klu pam brpa minit biasanya?dpt brpa?