Susu kurang

Hi..baby sy baru 45ari..Mngu depan sy dah start keja,sy keja dr pukul 7.00pg - 1.00ptg je..Sy pam susu dapat dlm 30ml je..?.Kalau boleh xnak bg baby susu fm..Mcm mana yea? Ad x yg mula2 susu skit lama2 byk? sy dh try mkn mknan yg bleh tmbhkn susu tp sama je..Biasa kalau sekali pam berapa lma? Sy pam dlm stgh jam dpt byk tue je..kcewa rasa..

10 Balas

Sis pam susu tu, baby df juga ke? Jadual pam mcm mana? Jangan stress, bnykkn mkn sayur, buah, minum air..

4y ago

Baby mmg df je..sy pam pn kdg skli je sbb nk bg dia biasa isap botol..ypkdg dpt la 2oz