Baby Merengek

Baby sy 4 bulan, semasa menyusu lately tiba2 dia menangis, bukan nangis biasa, yang teran punya tu, saya cek susu byk je keluar, tp dia xnak minum and nangis kuat, saya dodoi dia nangis juga, dah 2 hari dia kerap jadi mcm tu, xtau sbb apa ?

8 Balas

Anak saya pernah skali...2hari jgk la....mmg tak tau nk buat apa...last cuba sapu perut dia dgn minyak yuyi.....sbnrnya dia tak kembung pun..tp saya cuba..nangis yg tak boleh dipujuk..lepas 2hari tu baru ok.. Tak tahu punca