Baby Merengek

Baby sy 4 bulan, semasa menyusu lately tiba2 dia menangis, bukan nangis biasa, yang teran punya tu, saya cek susu byk je keluar, tp dia xnak minum and nangis kuat, saya dodoi dia nangis juga, dah 2 hari dia kerap jadi mcm tu, xtau sbb apa ?

8 Balas

Dia xnk susu kot. Dia nk hisap kosong je? Anak sy dulu selalu stop menyusu, tp dia nk hisap.. Bila sy kepit breast pakai jari baru dia nak sampai tertido.

5y ago

Kadang baby macam tu dia tak nak pun puting getah tu . Anak saya bila nak susu dia hisap jari atau kadang time tidur tapi bila bagi puting getah dia tolak sebab bagi dorang rasa dia lain. Dia bukan macam hisap puting getah tu , setiap masa . Dorang ni nak nyonyot untuk layan perasaan mengantuk tidur tu je .