Buang air besar

Baby sepatutnya buang air besar sehari sekali ke at least?

8 Balas

anak saya 2 bulan lebih jgk..selalu nya akn berak tiap2 hari at least skali..tapi ade hari tu..nak dekat 2 hari tak berak..jadi saya risau..naseb baik esk nya terus berak..ouhh jadi normal saja dua hari sekali

Anak sy nak masuk 2 bulan. Sebelum ni mmg hari2 buang air besar. Baru2 ni 2-3 hari baru membuang, dua kali dah mcm tu. rasanya normal.

anak sy umur sebulan lebih nak masuk 2 bulan berak sehari sekali or dua hari sekali. Doctor ckp normal baby berak mcm tu.

Anak awk umur brp ?? Ank sy 2bulan atleast 4/5 kali shri. Sbb die fully bf 2jam skli. Lps myusu mmg akn berak.

normal sis,anak saya umur 2 bln lebih juga, berak 1 hari sekali.kadang 2 hari sekali.ok ja tu. normal

Minimum sekali sehari. Kalau 2 ke 3 kali sehari pun tiada masalah. Asalkan hari hari kena membuang.

Tak pasti anak org lain.. anak sy 2hari sekali membuang..

Ya betul