Anak bangun setiap 2 jam

Baby saya setiap 2 jam bangun untuk susu.,baby dah 41 hari.. dr baby sampai sekarang tiap 2 jam menyusu.. ada cara bg baby bgun tiap 3 jam tak 😭

17 Balas

utk ms awl2 ni mmg mcmtu mommy bby kecil lg mmg akan kerap bangun utk menyusu....mcm sy dlu setiap 1jam kadang2 2 jam sekali sy kena bangun....sabar ye..nnti lm2 dh bsr sikit baru 3 jam sekali ..ms kecik ni mmg struggle sikit..mommy kena byk sabar kena kuat dari mental n fizikal..jgn stress2 tw... kalau bby menyusu bdn kita xblh stress2.. ..mg dpmudahkan segala urusan mommy di sana..aja2 fightimm✊🏻🔥🔥🔥🔥

2y ago

most wclme mommy (^_^)v t8 care mommy