Anak bangun setiap 2 jam

Baby saya setiap 2 jam bangun untuk susu.,baby dah 41 hari.. dr baby sampai sekarang tiap 2 jam menyusu.. ada cara bg baby bgun tiap 3 jam tak 😭

17 Balas

sy dulu tiap setengah jam..mmg takleh nak tido sgt..stress gakla kadang..2 bulan gak baby gitu.. kalau 2 jam tu kira nikmat dah tu😊

Biasa sis kalau nak lebih try pump milk and kasi dalam bottle sebab sometimes mereka tak sedut banyak susu so cepat Lapar.

biasa sis lg pon masih baby kan bagi jer susu dada banyak2 elok untuk imun badan baby

nrmal la sis baby umur tu bgn 2jam sekali.. tak dak yg peliknya pn

nanti lama2 dia akan berjarak juga bangunnya tu

Elok la dia kuat menyusu .. sihat tubuh bdn

susu badan ke susu botol sis