Baby cirit birit

Baby saya fully fm+bf masa 2bulan sehari sekali jeh berak, nih dah 3bulan kadang sampai 3kali berak . Waktu pagi, petang, malam . Pagi tuh banyak, petang dengan malam tuh sikit jeh . Tuh tanda cirit ke?#ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Kalu najis baby sangat cair (berair), dalam jumlah yg lebih banyak dari kebiasaannya & lebih kerap..ya, tu tanda cirit birit..

normal kot.. sbb sy pernah tanya doc masa ank sy 2bln dmm dan berak²,klu lebih dari 4 kli tu bru kita kne risau.