HARI NI GENAP SEMINGGU

BABY BOY LAHIR 😁BERAT MASA LAHIR 3.9KG SEKARANG 4.8KG DARIPADA DALAM PERUT SAMPAI KELUAR KUAT MAKAN 😁 NAK DUKUNG PERGI KLINIK PUN MENGAH 😂#firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya DUE DATE : 28.4.22

HARI NI GENAP SEMINGGU
103 Balas

comelnya ya Allah...moga2 anak auntie nti lahir pun bam2 mcm ni😁

SELAMAT berpntng....comelnya bambam ag geram nk cubit pipi pau tu.,

Hi bagi tips anak gebu comel macam ni huhu❤️❤️❤️❤️

samalah kita...anak first dulu 4kg.. skrg dah 2tahun 4bulan...halus ja..

2y ago

normal sis..tp 2bulan pun masih susah nk duduk..koyak byk..

err kuat mkn ke kuat menyusu? bru 3 bln xkn dh bg mkn kowt.. huhu

subhanallah so cute lah awk ni adik baby..semoga sihat selalu🥰

alo comel ny baby semoga sihat ² sllu..selamat brpantang mommy

MashaAllah... Comel sangat 🥰 Sama la anak saya, lahir 3.9kg

Subhanallah comelnyaaa 😍

comel nya sis... brnak normal ke sis.? atau czer hr tu