Baby tak tidur

baby 2months++ tapi dah dekat seminggu tak tidur malam, ada tips tak mommy? dah buntu ni

2 Balas

kena betulkn blek rutin baby tu.. contoh kne bg bby bjaga 1jam-1.30 jam pas tu bg tdo.. nk snang stat rutin nie dari pg ble anak bgn tdo.. cntoh pukul 9 pg anak bgn.. bg main2 jap..9.30 mndi.. pukul 10-10.30 bg tdo.. yg nie ikut nseb bpe jam bby nak tdo..lps tu wat blek rutin yg sme..

1y ago

noted baiklah akan cuba

Boleh belajar cara tenang dan tidurkan bayi di FB baby language

1y ago

Sama-sama