Peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee

Hi Ayah Ibu yang bakal menerima cahaya mata! Jom sertai peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee. Cari nama-nama hadiah di dalam puzzle ini dan 10 pemenang bertuah bakal memenangi set hadiah dari Tungbayee! Daftar di sini dulu: https://community.theasianparent.com/contest/peraduan-word-search-dari-tungbayee/1888?lng=en Kalau tidak dafta, tak sah ya! Contest akan bermula pada 19/5/2023 - 1/6/2023

Peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee
152 Balas

Semoga ada rezeki saya Jawapan 1- Lighter 2-Herba 3-Tungku 4-Burner 5-Lilin

1. Burner 2. Tungku 3. Lighter 4. Lilin 5. Herba #tungbayee #theasianparent

Jawapan : 1. Lighter 2. Burner 3. Lilin 4. Tungku 5. Herba Bismillah 💕

jawapan; 1️⃣TUNGKU2️⃣HERBA3️⃣LILIN4️⃣LIGHTER5️⃣BURNER

TUNGKU LIGHTER BURNER LILIN HERBA Done follow...moga ada rezeki sy 🥰

JAWAPAN : LIGHTER LILIN TUNGKU HERBA BURNER #TheAsianParent #Tungbayee

5 ayat tersembunyi ialah 1.lighter 2.Tungku 3.Burner 4.Herba 5.Lilin

JAWAPAN 🟰 🤎LIGHTER 🩶TUNGKU 🤎BURNER 🤍HERBA 🤎LILIN

JAWAPANNYA ADALAH 1. LIGHTER 2. BURNER 3. HERBA 4. LILIN 5. TUNGKU

JAWAPAN : 1. LIGHTER 2.TUNGKU 3.LILIN 4.BURNER 5.HERBA DONE 🥰