Peraduan Tonton, Komen & Menang!🎥🎥

Hi Ayah Ibu! Kita ada pertandingan baru untuk anda sertai! 15 Pemenang bertuah bakal dipilih untuk memenangi hadiah daripada Leaderland Preschool! > 5 orang pemenang untuk kursus percubaan selama 5 hari (Komit laporan EQ/IQ + hadiah kraf (5) ) >10 orang pemenang untuk kursus percubaan 1 Hari (Tiada komitmen laporan) Jom sertai sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/peraduan-tonton-komen-menang/1584?lng=my

Peraduan Tonton, Komen & Menang!🎥🎥
11 Balas

Leaderland is a good start for kids to prepare themselves for preschool. Since all the class is virtually, parents doesn't have to worry about their child health. Beside that, kids can enhance their language ability, cognitive ability and built their charather through this virtual preschool. #LEADERlandPreschool #LEADERlandOnlinePlayschool