PANGGILAN ANAK KEPADA SUAMI

Ayah? Abah? Daddy? Dad? Papa? Walid? Babah? Anak mommies panggil apa? ?

185 Balas

mula² ank sy boleh mulut.. die panggil DEDA... jenuh ajar abah tetap deda. sampai semua org tegur knp deda... tp tu lah yg die panggil.. bila dah 4/5 tahun baru die boleh biasakan pgl abah itu pon sbb dah ada adik... lama² tukar Abi sbb die dgr sy bahasakan diri syg n bie dgn suami.. Jadilah ibu n abi.. sampai lah skrg.

x tau la nak panggil apa..saya diceraikan talak 1 melalui whatsapp masa saya preggy 16minggu 3hari. Isnin haritu baru je selesai kes di mahkamah syariah. Talak jatuh & sah..cuma eddah jadi panjang. Dugaan terima dgn redha je.

3y ago

terima kasih nurnafizah

Anak belum pandai panggil. Tapi kami bahasakan ayahnya dengan panggilan abi

ikut apa mummy dia panggil.. klau kita pggil abg atau b dia ikut juga😂

3y ago

mcm ank sdra sy. ayah panggil ibu dia syg. dia pun panggil ibu dia syg. kdg2 tu time dlm jamban panggil ibu dia "syggg.. cepat la. nak basuh berak ni". 🤣😂😂😂

Suami bahasakan diri dia ' dadaa ' kat anak dara dia . 😉🤗

Still tunggu baby nak panggil ape.. Hihi.

Apak(panggilan org dlu2),kejap papa...

Abah😂 klasik btul husband

Baba ❤️❤️

In sha allah abah soon