Confused

Awal bulan 12 cek upt, bgtahu husband dah pregnant, excitednya kitaorang masa tu,pastu dalam hujung bulan pergi klinik sebab rasa x sedap badan mcm demam, doctor cek urine naik double line tapi samar, Dr cakap pregnant x pregnant sgt la sbb upt tu tak clear sgt,kalau mengandung pun baru 5w camtu.. Dr kasi ayat camtu mcm x confirm saya ni pregnant ke x.. husband pun jadi down bila Dr cakap camtu, rupanya x confirm saya ni pregnant?.. Confused ni pregnant ke x sebenarnya..?

Confused
29 Balas

Sis try pergi scan after 6w, mostly before 6w x nmpk kantung, mane yg nmpk awal, akan nampak.. So g scan confirmkn kehamilan after 6w.. In Shaa Allah kalau ade rezeki, adelah baby.. Doa yg baik2x saje