Confused

Awal bulan 12 cek upt, bgtahu husband dah pregnant, excitednya kitaorang masa tu,pastu dalam hujung bulan pergi klinik sebab rasa x sedap badan mcm demam, doctor cek urine naik double line tapi samar, Dr cakap pregnant x pregnant sgt la sbb upt tu tak clear sgt,kalau mengandung pun baru 5w camtu.. Dr kasi ayat camtu mcm x confirm saya ni pregnant ke x.. husband pun jadi down bila Dr cakap camtu, rupanya x confirm saya ni pregnant?.. Confused ni pregnant ke x sebenarnya..?

Confused
29 Balas

Check urin test,msa lewat 2-3hri period, pada waktu pagi sis, first Kncing tu slps bgun tidur, ambil yg last titisan air Kncing, confirm betul. Sya buat mcm tu. Brand test sya punya yg biasa ja. Yg line tu.

4y ago

Sebelum pakai clear blue mmg dah buat dgn yg tu ttp positive