Confused

Awal bulan 12 cek upt, bgtahu husband dah pregnant, excitednya kitaorang masa tu,pastu dalam hujung bulan pergi klinik sebab rasa x sedap badan mcm demam, doctor cek urine naik double line tapi samar, Dr cakap pregnant x pregnant sgt la sbb upt tu tak clear sgt,kalau mengandung pun baru 5w camtu.. Dr kasi ayat camtu mcm x confirm saya ni pregnant ke x.. husband pun jadi down bila Dr cakap camtu, rupanya x confirm saya ni pregnant?.. Confused ni pregnant ke x sebenarnya..?

Confused
29 Balas

Kalau awal bulan 12 sis cek upt sama juga mcm sy..kalau saing mungkin skrg dah 10w-11w..sy cek upt sndiri pn samar juga..awal bulan 12 tu baru 5w..g klinik pn doc ckp positif..trus dpt buat app utk buka buku pink ,hujung bulan 12 haritu,dh scan dah..dah nampak heartbeat pn..sis jaga diri k..teruskan makan folic acid..sis g kk / swasta? Terus g kk je..

4y ago

Hari tu g swasta je, dia siap bagi ubat demam lagi😅