Buka buku pink

Assalamualaikum..sy nk tnya,ada tak kat sini nk buat appointment buka buku pink terus g kk,dan x perlu lgi nk cek klinik swasta..kat kk nti perlu kn apa sja yea?

1 Balas

wasalam...usually kk akn suruh pi swasta dulu. sbb kk utamakan ibu2 yg mmg ada temujanji siap2. klu tight budget, buat scan masa 8w nanti di swasta...usually 8w dh nmpk janin dan heartbeat. sbb kk nk kertas scan tu utk book kan tarikh utk buka buku.

3d ago

trima kasih jwb soalan sy