baby

Assalamualaikum...ibu² kt sini ada tak masalah baby taknak mkn....saya baby dh 7 bln lebih skrg...Masa umur 6 bln haritu mmg berselera dia mkn...skrg langsung taknak mkn...tutup mulut betul2 rapat,hanya susu (bf)&air kosong je yg dia minum...mcm mna ye nk bg selera balik...mcm2 dh reka cipta makanan tuk dia,taknak jugak.... help me😭😭

6 Balas

ah sama la. bby sya 6m smpi 8m elok ja makan. masuk ja 8 mn , x nak dah, siap muntah😂😂😂.sya try bagi x blend, bby makan 4 sudu lepas tu buat muka gag,.. try bagi nasi lembut ok dia makan... ni dah 9 m bby makan nasi lembut..