Perancang

Assalamualaikum..harap ada yg sudi jawab🥲. Lepas bersalin nanti saya nak ambil perancang tapi bukan cucuk sb saya nampak depan mata side effect dia memang tak elok. Tapi nak tahu perancang jenis ubat..rasanya semua ada side effect kan. Sape ada pengalaman ambil perancang jenis ubat,ok tak? Selain perancang cucuk,ubat etc..k*nd*m je yg selamat? #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

semua perancang selamat je. kalau x selamat klinik pon x bgi lah org guna. buat kena saman je nnti. beza dia semua ikut bdn. kalau x sesuai boleh tukar je perancang lain. sye guna inject, nak mengandung stop je amek injection. lekat je. xde mslh. no fybroid. no cyst. no lump. sihat je. xde mslh kesihatan.