EDD 12 Mei 2023

Assalamualaikum wbt, tak sabar nak tunggu kelahiran anak pertama, baby girl, 94 hari je lagi. Ada yg sama tarikh 12 Mei dengan saya ke? 🥰 Selalu anak 1st ni, awal sikit ke.. ngam2 tarikh due ye? #baby1st #12Mei2023 #babygirl

36 Balas

18/5 🤭. saya nak tanya lah memandangkan kita ni akan beranak masa raya,lepas raya. masa puasa bulan 4 nnti boleh puasa ke? boleh try puasa kalau tak larat atau baby kurang gerak terus boleh buka puasa ke?. saya risau sebab first mom. so tkde pengalaman lg. nak puasa penuh tapi risau effect baby