EDD 12 Mei 2023

Assalamualaikum wbt, tak sabar nak tunggu kelahiran anak pertama, baby girl, 94 hari je lagi. Ada yg sama tarikh 12 Mei dengan saya ke? 🥰 Selalu anak 1st ni, awal sikit ke.. ngam2 tarikh due ye? #baby1st #12Mei2023 #babygirl

36 Balas

Saya sepatutnya EDD 22/05/23, tapi saya misscarriage masa 22 weeks 16/01/23 haritu. Saya melahirkan baby syurga saya secara normal, doakan saya semoga sentiasa kuat & cepat sihat🤍🤍

1y ago

smga sis terus kuat,dimurahkan rezeki ank slps ni. aminnn