EDD 12 Mei 2023

Assalamualaikum wbt, tak sabar nak tunggu kelahiran anak pertama, baby girl, 94 hari je lagi. Ada yg sama tarikh 12 Mei dengan saya ke? 🥰 Selalu anak 1st ni, awal sikit ke.. ngam2 tarikh due ye? #baby1st #12Mei2023 #babygirl

36 Balas

same due dgn sy..zuriat pertama selepas 10 tahun kawin..xtahu nk gambarkan perasaan tu mcm mne..bercampur aduk😊😊😊

1y ago

tahniah...kita sama geng ttc.. alhamdulillah due sy 5/5 nie.. jaga diri elok2 iye