Makanan bayi 1tahun

Assalamualaikum. Tumpang tanya ye, boleh tak ibu2 sini bagi cadangan tentang makanan yg nak dibekalkan kepada pengasuh untuk bayi 1tahun ?saya dah buntu asyik bagi makan bubur carrot dan kentang je.. Selain dr tu ada cadangan lain tak yang mudah nak disediakan ? Thankyou in advance!

1 Balas

puan ada facebook x ? cuba join page happybabyfoodmalaysia . kat situ baaaanyak sgt menu best² . try laa x rugi join 🥰