tiba tiba tak teratur

Assalamualaikum smua...nak tnya....ada yg prnh kene mcmni ke...sy story dri awal ye...sblm ni period sy ok je....tak prnh tak teratur....smpailah thun lepas 12/2020 sy lngsung tak period stu bulan dan tbatba period awal tahun 1 /1/2021....period sy mmg 5 hri je...pling lma pun 7 hri....tp dtg bulan 2/2/2021-4/2/2021....tbatba period sy 3 hri jee....dan skrg bln mac....sy blum period period lg smpilah hrini...nk cek upt tkut kcewa....tkut masalh hormon....tp ade ke org yg nk prgnt tbatba period dy jd tak tntu mcmni??

3 Balas

Hi puan, diharap bersabar. Puan dicadangkan untuk mengambil ujian UPT selepas sebulan lewat period. Jika result +ve tahniah, puan boleh ke klinik untuk pengesahan kehamilan.

3y ago

alhamdulillah lps kitran haid sy tk tntu lpas je hbis period 4/2/2021 sy dsahkn prgnt...skrg nk msuk 5 bulan dh usia kndungan sy...😊😊