Jamin hospital bersalin anak luar nikah siapa boleh jamin kluar ward mk atau ayh kudung bby

Assalamualaikum siapa kat sini pregnant luar nikah ,nk Ty Klau bersalin kt hospital kita x kawin² lg sampai ank tu dh bersalin .. bila kita dh bersalin nk kluar wad baby anda mom kluar ward Bf blh jamin ke sbb time mngdung MCM ni Dy jaga saya Smpai sy pantang nnt . Dh nk msuk 4 tahun lh ni sy nn Dy. Bf sampai fkir ty sy "awak sy nk azan kn bby tu kt hospital blh x tu ank sy nn awak, sy nk kluar kn awak dgn bby tu MCM mne sy blh x ke mk awk je blh jamin awk kluar ward " Dy MCM dh tk tentu arah duk Ty sini sana Klau ada doctor dlm. Ni blh x jwp soalan sy Sy xnk BG orang sy nk jaga sendiri ank ni. .. sy seorang janda ank satu bf duda ank satu ank Dy dan ank sye Bf and saya jaga sama besar kn ank sy dan ank dia. Sekolah ank sy pun BG tgung ... Jujur dari sy . Dan ikhlas terima kasih

4 Balas

bf xbole jamin.. waris je yg leh jamin, klau waris xnak jamin.. awk xleh bwak balik baby tu, hospital akn bg dkt jkm