MINTA PENDAPAT SEMUA😭

Assalamualaikum. Siapa ada masalah macam saya..? Saya cuba bagi susu badan tapi puting jenis tenggelam.. Ambil masa agak lama untuk bagi.., 😭 Try bagi guna botol susu pun kadang3 dia mau.. Kadang3 dia takmau.. Boleh suggest tak puting susu apa yang bagus mirip puting ibu..?

1 Balas

puan blh try beli nipple shield..or puller..di sini sy sharekan link ttg bagaimana untuk atasi masalah puting tenggelam..hrp ia dpt mmbntu puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin https://www.google.com/amp/s/www.majalahpama.my/jangan-putus-asa-menyusukan-bayi-walau-pun-puting-tenggelam-atau-rata-ikuti-10-tip-kaunselor-laktasi-ini/amp/