Cara cepatkan bukaan

Assalamualaikum semua sy dah turun tanda sejak smlm dah check jalan masih 1cm smpi skrg ni jalan ttp 1cm, minta tolong ajarkan sy kalau ada yang tahu cara cepatkan bukaan l, sbb sy xnk induce😢

7 Balas

Saya banyak cakap dgn baby, zikir nabi yunus.. Dah 6cm contraction tu,saya baca ayat kursi,surah al insyirah dan bercakap dgn Allah (doa) tp sbb sakit, saya memang meracau dah cakap je apa yg terlintas tanpa hirau kiri kanan, alhamdulillah dipermudahkan..