Doakan saya 🤲🏻

Assalamualaikum semua 🌸 Harini usia kandungan saya genap 39 minggu , due saya 16/7 tapi tanda macam perut mengeras, on off contractions gitu aje. Doakan saya Semoga NUR RUZANA ALIA, Dipermudahkan segala urusan bersalin sebelum due date dan semoga selamat semuanya , normal tanpa koyakan & jahitan , tanpa induce , tanpa czer dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🤲🥰🥰 Doakan saya , lebih 40 orang yang doa , InsyaAllah dimakbulkan , doa2 ibu mengandung ibu2 semua . Terima kasih semua dan saya doakan semoga urusan kita semua dipermudahkan dan doa doa kalian kembali semula kpd kalian semua . Insha Allah.#firstbaby #bantusharing

2 Balas

aminnn ya allah sya sma due dgn awak skrng ad rsa skit sikit 🤲🥺

2y ago

amin , saya due 15/7 .. saya pon baru start sakit bawah perut & keluar keputihan campur lendir putih …