twin or hematamo

Assalamualaikum selamat pagi semua.. Siapa berpengalaman preggy twin.. Sy usia kandungan 8w scan doktor nampak 2 kantung.. satu nampak janin satu LG doktor kata kepingan darah lagi x sure twin atau darah beku.. doktor ckp kalau ade keajaiban in Shaa Allah satu LG tuh bole menjadi janin .. Risau takut semua ada.. nak kena tugu next scan.. minta jasa kawan2 doa kan sy n kandungan sihat2 n selamat smpi penghujung nye..

3 Balas

Alhamdulillah..rezeki. semoga dua2 baby mbesar dgn sihat. Aamiin