Baby 3bulan belum boleh angkat kepala dan menunduk

Assalamu'alaikum saya nak tanya anak saya 3bulan 1hari tapi belum boleh angkat kepala lagi bila kita dudukan dia boleh angkat sikit tapi bila kita sandarkan dia tak nak dia angkat kepala dia macam dia tak nak dongak lah macamtu dia angkat paksa tunduk lepastu bila tiarap kan dia tak boleh langsung angkat kepala so macam mana ye normal ke sebab takut lambat tiarap sebab bila tiarap kan muka kat lantai lansung tak angkat #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

Baby 3bulan belum boleh angkat kepala dan menunduk
9 Balas

Taksilap saya boleh praktiskan tummy time seawal newborn ad baca dekat satu artikel tu. Jadi belum terlambat nak buat tummy time untuk anak. Nampak macam bahaya tapi sebnarnya tidak 🤗