Iberet folic 500

Assalamualaikum nk tnye, kalu tak mngandung tapi mkn ubat tu ape akan jadi ye? Sye nk tau...

6 Balas

Folic acid is tasked with reducing potential problems like spina bifida in your newborn. Please be aware so you'll make the right decisions regarding medication and supplements. =)

X jd ape2 pn sis,klu sis anemia utk tambah darah..klu mengadung utk bby..sbb sy pn mkn iberet dr sebelum kawin lg...sy anemia ✌

Kalu iberet folic semua ada. Vitamin C asid folik ngan vitamin B. Blh mkn je kan?

Najis akan jadi kehitaman sebab iron dr iberet..

Folic acid boleh mkaan sebelum mengandung.bila dah pregnant baby dah Ada source dia nanti dalam perut

Boleh makan folic acid sebelum mengandung