Anak kurang respon

Assalamualaikum.. nak tnye mama2 semua .. anak sye 1 tahun 1 bulan normal ke bila dipanggil nama tak respon ... Sebelom ni ok jee panggil dia pandang kalau kate jangan dia tk buat , sekrang ni sush nk pggil smpi terjerit2 panggil pon tk respon.. kalo kite nyanyi joget dia ikut ketawa2 .. dia jdi gini lepas dia dh lasak dapat jalan sendiri #ingintahu

2 Balas

masa ibu panggil ank, ank tgh buat apa?

3mo ago

klu tgh main atau tgk tv normal je. kita yg kena dtg kt dia dan potong fokus tu