Uri masih di bawah 28w

Assalamualaikum hi nak Tanya ada tak tips nak naikkan uri . Harini scan 28w tapi uri masih dekat bawah, doc pun dah tulis pp type 4 . Hmm risau sangat kalau uri tak naik😔

3 Balas

hi kak . kalau boleh buat msa ni elakkan bersama dengan suami sbb uri kt bawah ni sngt bhya bukan boleh kacau laluan baby nk keluar je , dia kemungkinan jugak cpt nak berdarah dibuatnya . msa tu sya amalakn banyak makan makanan yang banyak nutrition . alhamdulillah dh naik dh uri skrng tunggu nk bersalin jer

sye pn check 28w uri dkt bawah tpi doc xde ckp lagi pp type ape.. katanya tggu check lagi 2week..

Try buat sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari

3y ago

Aamiin in shaa Allah. Elakkan bersama dulu ye. Banyakkan rehat 😁