mengandung semula

Assalamualaikum... Mummy semua ..saye bru lpas Kguguran blan 2 aritu...usia kandungan 5 Bulan... Dan saye Di Sahkan Mngandung smule pde blan 4 skrg kandungan Hampar 10 mggu Tp saye risau Sebb saye slalu Tringat psal kguguran aritu dan saye terlalu risau kjadian beruLang... Saye Cuma Minta pendapatan mummy2 klau yg ade pengalaman mcm saye..Terima kasih?

1 Balas

Waalaikumussalam wbt. jangan fikirkan sangat... fikir positif ja k... moga semuanya baik2 saja....