Kebas tangan

Assalamualaikum mommy's Sy skrg Peknen 27 week, pergelangan tangan dan jari2 sy kerap rase kebas.. Belah Kiri lg kuat terase.Kdg tido mlm terjaga sbb rase tgn sakit kebas2.. Ada x yg rasa mcm sy? Dan adakah ini Normal??

7 Balas

masa first pregnancy saya takut kena carpal tunnel. tapi x.. sebab bby tengah sedut kita punya calcium ye 😂😂 kk awak bagi x kalsium tablet? kalau xmakan, rugi la.. kemungkinan gigi rapuh tu tinggi. sebab salah satu nya, tangan dan jari jemari rasa kebas. minum sekali dengan susu ye. saya suka ambil kalsium lebih2, sebab tak tahan rasa ru masa firat pregnancy. lenguh ya amat jari2 ngan tangan!