ubat gigi

assalamualaikum mommy gojes semua..saya nk tanya ubat gigi apa yg sesuai untuk kita yg hamil ye..sbb setiap kali saya gosok gigi mesti rs nk muntah..skrg saya guna ubat gigi colget..ada yg jd mcm saya x...tq mommy gojes semua...

1 Balas

rasa nak muntah,pastu sis muntah x..Kalau muntah ...bg gap 30 min bru gsok gg..sbb bila kita muntah acid dlm mlut tggi..bila gsok gg,msa lps muntah..dia jd buat gg thakis.sy pkai je colgate..xtukar pon..klau nk muntah..sy muntah je dlu..then tgu 30min brj gsok balik

4y ago

btl rs nk muntah lps gosok gg terus muntah ...nk cari ubat gigi yg sesuai ssh la..