Tolong sy??

Assalamualaikum mommies..normal x baby usia 1 bulan lbh x buang air besar almost 4 days..sbb baby sy dah masuk 4 hari x buang air bsr lg..tp baby kerap pee n kentut..sy bagi bf+fm tp sllunya sy lbhkn bf kat baby..tlong ya mommies

7 Balas

kalau baby bf its normal. ada yang seminggu baru poopoo, tapi memang mcm poop explosion dia bagi, mcm anak sy 🤣 as long as baby tak meragam, kembung, nangis sembelit tu ok je. pee and kentut mcm biasa tu ok.