Tolong sy??

Assalamualaikum mommies..normal x baby usia 1 bulan lbh x buang air besar almost 4 days..sbb baby sy dah masuk 4 hari x buang air bsr lg..tp baby kerap pee n kentut..sy bagi bf+fm tp sllunya sy lbhkn bf kat baby..tlong ya mommies

7 Balas

anak saya bf plus formula..xberak tiap2 ari jh...lpas 3,4 ari dia akan berak..slps umur sbln jd mcm tu..skg dh nk msuk 4 bln..awai2 dlu pi jumpa paed..paed pegang pwrut smua ok je..