Keluar susu

Assalamualaikum hi, mommies semua sy nak tanya normal ke kalau 18 weeks puting dah start mengeluarkan air? Tu air susu ke apa ye? Sy baru perasan td. Sentuh air tu mcm pekat2 sikit tp warna jernih mcm air biasa. Sorry sy baru first mom jd curious nak tahu.

2 Balas

sy 18 minggu juga. terkejut tibe2 ade susu keluar, lepas tu pekat. ingtkn sy sorg jee rupanya awk pun sama ye. so normal la kan😅🤣

3w ago

Tgk komen momies cakap normal. Hehhe kita pun takut wak. Sbb yela first time kan. Tp sy baru keluar sikit2 je. Bila picit keluar banyak sikit. tu pon perasan tetiba basah dekat baju. Pelik dari mana airnya 😆

ya normal sis

3w ago

Thankyou respond 🫶🏻🥹