DARAH TINGGI

Assalamualaikum mommies... Nk tnye.. ada x pglmn mommies sume yg ada drh tggi semasa mengandung dpt bersalin secara normal? Tq

1 Balas

Wassalam faizul.. Mama qila ada darah tinggi time pregnant anak first. Biasanya mmg akan scheduled czer KALAU bacaan darah tak turun2. Tp Alhamdulillah.. Bacaan darah mama qila turun dan dpt bersalinkan along secara normal Mama qila ikhtiar dgn makan omega guard dan alhamdulillah.. Mmg turun bacaan darag tinggi ke paras normal Nak tahu lebih lanjut dan nak cuba omega guard, boleh ws qila http://www.wasap.my/+60163585235

4y ago

Alhamdulillah lega dpt bersalin normal kn.. mggu ke brp tu mama qila.. kena Induce x? So omega guard tu hrga brp