Vaccine 💉

Assalamualaikum.. Maaf nak tanya. Selalu kalau kita tak vaksin, lepastu kita preggy. Biasanya dkt kk doc akan suruh vaksin dkt kk ke? Atau kita kena vaksin sendiri? #ingintahu #bantusharing

1 Balas

ada sesetengah kk boleh vaksin kt situ terus, klu ada duit lebih boleh pergi klinik swasta yg sediakan khidmat vaksin. harga keras juga utk 2 dos. klu tk, kena tggu appointment kt mysejahtera utk pegi ppv terdekat.

3y ago

Tadi dah try tanya kk, dia kata ada tapi dkt tempat lain. Kkia mmg tak buat dia kata. Nnti dia bagi surat utk vacc lepas dah 14w ke atas 😁