Sakit Betis 😖

Assalamualaikum and hi ibu2 smua.. Sya 30 weeks prgnnt... nak tnya.. apa solutionnya ya kalau kita sakit betis ni? Sy dah 2 hari sakit betis.. start sakit sebb pgi kelmarin mse nak bgun pgi kena simpul biawak (cramp betis). sakit sebelah kanan je.. tpi tak lama.. suami urut dah td malam.. tpi bangun pgi td still sakit lgi.. nak trun naik tngga seksanya cm kena keras je kaki kalau buat2 lembik mmg sakit..ibu2 ad tak yg mengalami sakit betis mcm sya? Boleh share ptua2 ke ape... trrima kasih ya .😍❤️ #seriusnanya #firstbaby #firstmom

11 Balas

Saya makan pil kalsium and minum susu HL besar tu seminggu 1 kotak. Takde cramp or simpul biawak langsung. Now dah 32w

2y ago

Saya makan jenama obical. Murah je dkt farmasi ada jual ya. Sama sama sis