Bby kena tahan wad nicu

Assalamualaikum ibu2.. Ada tak dekat sini anak ibu baru lepas lahir kena hantar terus ke wad nicu sbb perlukan on oksigen? Berapa lama yee bby dduk dlm wad nicu? Please doakan anak sy kuat sihat seperti anak2 lain yaa.. Skrg bby sy kena on oksigen..

2 Balas

baby sy hrituh duk nicu sbb sy gbs positif.. sy ada tnya doc yang jaga anak sy, bila anak sy bole keluar.. doc ckp anak klau dh ok, lepastu dh kencing dh berak baru bole keluar.. Alhamdulillah, anak sy duk 2 hari je kat nicu.. nty awk kne kerap tnya doc tau.. tnya keadaan anak awk sekali

12mo ago

Okay.. Sy dah boleh discharged harini... Anak jee xtau lagi mcmana.. Kejap lagi baru g tngok dan nk tnye doc..

ada sebab baby on oksigen. boleh tanya dktr utk info. cpt or tak tu bergantung kpd tahap kesihatan bby. moga yg baik2 sahaja ya

12mo ago

Aamiin.. Terima kasih sis..