Assalamualaikum ibu2 semua🤍

Assalamualaikum ibu ibu semua🤍 Harini saya 39 weeks 2days pregnant. Semoga urusan saya Nur fara Aidila Binti Baharuddin bersalin cepat dari tarikh due dan dipermudahkan dan baby sihat, cergas sempurna. Aamiin ya Rabbal'alamin. Doakan saya yaa. Lebih 40 orang yang doa, InsyaAllah makbul. Terima kasih semua 🤗 dan saya doakan semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti, aamiin...🤲🤲 #anakno2 #18/6 due

Assalamualaikum ibu2 semua🤍
25 Balas

Amin ya Rabbal Alamin , semoga dipermudahkan bersalin..doa kan saya jgak...due 11/8