Baby Cirit Birit

Assalamualaikum, Haii semua 🌼 Saya nak minta pendapat semua . Anak saya berusia 10bulan 13hari . Semalam anak saya buang air besar lebih 3x sampaikan kelengkang dia melecet teruk . Pagi ni baru sekali dia buang air besar . Anak saya masih aktif seperti biasa cuma saya kasihan melihat dia menangis bila buang air besar, (saya tak pasti dia nangis sebab sakit perut atau pedih kat tempat melecet) Adakah saya perlu menukar jenama susu formula? Untuk pengetahuan semua, anak saya minum susu formula + susu badan . Ini kejadian pertama . Saya tiada pengalaman . Di sini saya sertakan sekali gambar najis anak saya . Harap maaf jika kurang selesa . Terima kasih 🌼 Tarikh Post: 18 October 2020 #firstbaby #advicepls #1stimemom #theasianparentph #bantusharing #mommybuntu

Baby Cirit Birit
2 Balas

kemungkinan nk beralih bulan kot sbb dulu ank pertama saya pon cm gini juga siap ad keluar cacing kerawit sekor..

4y ago

oh okok . noted . terima kasih sis .

tapi ap2 pon sis kne bawak g jumpa dokter..tu lebih baik..