Susu S26 Gold Progress & S26 Progress

Assalamualaikum , Haii semua . Saya nak minta pendapat & review tentang susu S26 gold progress dengan S26 progress ni . Boleh share tak? Nak try pada anak just nak tahu apa beza antara dua ni . Terima kasih 🌼 #1stimemom #advicepls #firstbaby #theasianparentph #bantusharing #mommybuntu

Susu S26 Gold Progress & S26 Progress
1 Balas

wsalam..maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmb bg ank susu fm..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp jika ada mommy yg ada pnglmn ttg ini blh share dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

sm2 😉