First baby🥺

Assalamualaikum, hai momy" alhamdulillah penantian selama 2 tahun, kandungan sy baru 5minggu nak tanya normal ka bila bangun pagi d bawa perut rasa cramp dn ngilu" 🥺 kadang datang" rasa ngilu & cramp tu..#firstbaby

2 Balas

Waalaikumusalam. Samalah kita sis. Penantian 2 tahun. Saya ada tanya beberapa kawan yg sudah berpengalaman. Sakit perut mcm nak period tu normal. Kecuali kalau sakit sgt2 tu kena check doc. Saya pun ada sakit2 perut tp tak sakit sgt dan tak kerap. Semoga Allah lindungi zuriat kita selamanya. Aamiinn

2y ago

amiin ya Allah trima kasih siss😘