Menghitung hari🥰

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ibu mommy mama semua ❤️ Harini saya cukup 38minggu.Due 20/07/2022. Alhamdulillah buat masa sekarang belum rasa apa-apa lagi😅. Saya nak mohon doa daripada semua warga TheAsianparent Semoga NURUL AIN SYAFIKAH BINTI MOHAMAD ROSLI dipermudahkan urusan bersalin nanti. Semoga dapat bersalin normal tanpa jahit dan tanpa koyak. Aamiin ya Allah. Semoga x induce dan x caeser, Aamiin ya Allah. Semoga bersalin dgn mudah dan selamat ibu dan anak baik2 sihat2 saja Aamiin ya mujib. Semoga doa salah sorang diangkat🤲🏻 Aamiin ya rabbal Al-Amin Doakan saya. 🙏🏻. Lebih 40 org yg doa, InsyaAllah Allah makbulkan. Terima kasih semua🤗 Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْ #firstmom #firstbaby #berdebardebarmenantimasa

10 Balas

sama due date dgn sy 20hb ni.. tapi 13/7/2022 nnti dh kena warded. doktor nak induce sbb katanya ada kencing manis (suspek je kot). 🥶actually sy test sndiri pkai alat yg beli dr farmasi gsb ok je. hmm semoga kita dipermudahkan urusan bersalin nanti. amiin³