Booster vaksin covid-19

Assalamualaikum, ada tak jawapan paling bernas nak bagi kat nurse/doktor pasal booster ni? Saya sekarang pregnant 24weeks, nurse suruh saya ambil booster tapi saya dan husband taknak sebab risau dgn kesan booster tu.. Disebabkan saya taknak, nurse suruh saya jumpa doktor untuk sesi kaunseling.. Hmm, setahu saya booster ni takde paksaan tapi rasa mcm kena paksa pulak sampai kena jumpa doktor utk kaunseling πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ #suspecttiroid #stresspikir

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sama sis..saya pun first" buka buku jmp dokter dr tu sruh ambil booster siap ckp lg knp blm ambil booster jmp kli ke2 pun dr pun tnya bnda sma smpai tulis dkt buku pink tu ibu tiada booster sdgkn dh ambil pun yg vksin 2dos tu..nurse tda pulak pksa" mcm pksaan pulak booster.ne sda yg 2dos pun azab menanggung skit smpi susah bgun

Baca lagi
3mo ago

aamiin, semoga dipermudahkan semua urusan sis jugak 🌸