Booster vaksin covid-19

Assalamualaikum, ada tak jawapan paling bernas nak bagi kat nurse/doktor pasal booster ni? Saya sekarang pregnant 24weeks, nurse suruh saya ambil booster tapi saya dan husband taknak sebab risau dgn kesan booster tu.. Disebabkan saya taknak, nurse suruh saya jumpa doktor untuk sesi kaunseling.. Hmm, setahu saya booster ni takde paksaan tapi rasa mcm kena paksa pulak sampai kena jumpa doktor utk kaunseling 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ #suspecttiroid #stresspikir

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

aik kenapa macam tu pulak ya , nurse dan doc di kk kat sini dorang tak paksa .. dorang cakap tunggu lepas bersalin baru ambik tu pun kalau saya setuju kalau tak setuju tak boleh buat apa juga ..

3mo ago

sis cakap je tunggu lepas bersalin hahaa 😂